Nieuws
  • Register

Als je wil genieten van de ware schoonheid van de natuur, dit combineren met het snuiven van de oude culturele en historische monumenten en met de zon als uw bondgenoot het fietsen langs de opwindende kustlijn ervaren, dan is Kroatië “the place to be”.

Velofollies, de fietsbeurs voor elke fietser en wielerliefhebber, vindt in 2020 plaats van 17 t.e.m. 19 januari.

Wij wensen iedereen een sportief, succesvol, gelukkig en gezond 2020! 🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️

Wij wensen jullie namens Cyclelive Magazine prettige kerstdagen en alvast een heel gezond, sportief en gelukkig 2020 toe!

Liefhebbers van de TransTirol BikeRallye mogen zich in 2020 bijzonder verheugen.

Mountainbiker Jens Schuermans mag terug blikken op een mooi seizoen.

Nieuwe trainingszone in Sven Nys Cycling Center op 25/10!

In 1981 was Hennie Kuiper de laatste Nederlandse winnaar van de Ronde van de Vallende Bladeren of te wel de Giro di Lombardia.

Sinds de succesvolle Grand Depart van de Tour de France in 2014 weten we dat ze in het noorden van Engeland in het graafschap Yorkshire, het wielrennen een zeer warm hart toedragen.

Van 26 tot 29 oktober is er dan De Taiwan KOM (Taiwan King Of the Mountain Challenge) en dit is er werkelijk eentje voor op je bucketlist!

Een nieuwe fiets van Thompson - Belgian Bike Power - aan halve prijs? Einde seizoen uitverkoop bij Health Mate Ladies Team! 

Liefst driehonderd dagen per jaar schijnt de zon in Zuid – Tirol. Is dit een loze slogan? Neen, want de wolken worden door de zuidelijk gelegen Dolomieten tegen gehouden.

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login