Nieuws
  • Register

WM3 Pro Cycling organiseert op zaterdag 21 oktober de WM3 Experience. De start en finish van deze toertocht vinden plaats op het nieuwe, veelbelovende wielerevenement Euro Cycling XP in MECC Maastricht.

Liefhebbers krijgen de exclusieve mogelijkheid een dag op te trekken met de WM3 rensters en stafleden. Het WM3 Pro Cycling team heeft een zeer succesvol wielerseizoen achter de rug, met verschillende podiumplaatsen. Bovendien is WM3 renster Marianne Vos aanstaande weekend grote kanshebber tijdens het wereldkampioenschap wielrennen in Noorwegen. WM3 Pro Cycling wil met de WM3 Experience in oktober het wielerseizoen op een mooie, bijzondere én sportieve manier afsluiten. Topteam WM3 Pro Cycling is een getalenteerde Nederlandse dameswielerploeg. Naast Marianne Vos en Lauren Kitchen, hebben zij ook de Poolse kampioene, Kasia Niewiadoma, en de Nederlandse kampioene, Anouska Koster, in het team. Met onder meer een podiumplaats op het wereldkampioenschap veldrijden (Marianne Vos), grootse WorldTour-overwinningen in de OVO Energy Women’s Tour (Kasia Niewiadoma) en Ladies Tour of Norway (Marianne Vos), een Europese wegtitel (Marianne Vos) en zeges in de Gracia Orlová (Riejanne Markus) en Lotto Belgium Tour (Anouska Koster) hebben de rensters van WM3 Pro Cycling afgelopen seizoen al meer dan verdienstelijk gepresteerd.

Heeft u interesse om deze unieke wielerdag mee te maken? Neem dan uiterlijk 6 oktober contact op met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.!

 

Voor meer info over Euro Cycle XP Maastricht klik op www.eurocyclingxp.com!

 

Foto: Anton Vos

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login