Nieuws
  • Register

Het wielerevenement voor fanatieke racefietsers vindt in 2018 plaats op zondag 20 mei in Cesenatico (Italië).

Vorig jaar was de granfondo binnen een paar minuten volgeboekt. Wie niet wil dringen kan gebruikmaken van de service van hotel Valverde & Residenza. Racefietsers die tot en met 31 maart 2018 boeken, zijn zo altijd verzekerd van een startnummer. Voor alle inschrijvers zijn er overnachtingsmogelijkheden.

De Nove Colli staat bij racefietsers wereldwijd hoog op het verlanglijstje. Vreemd is dat niet, want de Nove Colli is één van de oudste Italiaanse granfondo's van allemaal. Ze wordt algemeen beschouwd als de moeder der granfondo's, eentje die gunstig is ingetekend op de wielerkalender. Voor de echte fanatieke sportfietsers is de Nove Colli in mei immers een uitstekende voorbereiding op zomercyclo's als La Marmotte en de Maratona dles Dolomites.

 

 

 

 

Uitdaging voor iedereen
De Nove Colli (letterlijk verteld: 'Negen Heuvels') start en finisht in Cesenatico, de kuststad die ooit het thuis was van Marco Pantani. Tussendoor verken je het heuvelende achterland van Emilia Romagna. Over een afstand van 205 kilometer overwin je 3.840 hoogtemeters. Er is tevens een kortere route van 131 kilometer met vier beklimmingen (1.871 hoogtemeters). Voor welke van de twee routes je ook kiest, met de opeenvolging van hellingen en technische stroken is de Nove Colli voor iedereen een uitdaging.

Vandaag (woensdag 18 oktober) opent de pre-registratie voor deelname aan de Nove Colli (www.novecolli.it). Er zijn voor de komende editie, de 48ste in de historie van de Nove Colli, 12.000 startbewijzen beschikbaar (vorig jaar was de granfondo binnen een paar minuten uitverkocht). Wie zeker wil zijn van een ticket, kan dit via Hotel Valverde & Residenza regelen. Het hotel in Cesenatico, op een kilometer van de Nove Colli-finish gelegen, biedt fietsers tot en met 31 maart 2018 de mogelijkheid om een startbewijs via het hotel te boeken. Het ticket maakt deel uit van een compleet wielerpakket (115 euro) dat in het hotel wordt afgeleverd.

 

Hotel Valverde Small

 

Arrangement Nove Colli

Hotel Valverde & Residenza is het hele seizoen door gericht op fietsers (overnachting vanaf 59 euro per nacht). Zeker in de dagen rond de Nove Colli weten racefietsers het te vinden. Hotel Valverde & Residenza heeft ruime appartementen en biedt fietsers allerlei gemakken, zoals een wasservice voor sportkleding en een werkplek. Voor grotere werkzaamheden en reparaties is er een samenwerking met een tweewielerzaak. Het hotel biedt routes en een gids die fietsers meeneemt naar de mooiste fietsspots die Emilia Romagna rijk is. De maaltijden zijn aangepast aan de behoeften van sportfietsers.

Voor meer info klik hier!

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login