Nieuws
  • Register

De dagen worden korter en het weer steeds minder aangenaam. Dat betekent niet dat je je racefiets in de kelder moet opbergen tot volgend voorjaar.

In de zuidelijke regio's van “Roadbike Holidays" vind je tijdens de wintermaanden aangename omstandigheden om je training verder te zetten.

Onder de regio's om in de winter te wielrennen, speelt Italië duidelijk de hoofdrol. Verschillende streken staan hier als vierseizoenengebieden. En je moet daarvoor niet al te ver naar het zuiden reizen. Zelfs aan het Gardameer ontmoet je het hele jaar door wegfietsers. In Toscane, Marche, Emilia Romagna en Piemonte heersen ook in het koude seizoen mediterrane omstandigheden. Deze vormen de wintertraining om tot een aangename ervaring. Op het Spaanse eiland Fuerteventura heb je gegarandeerd zon. Op de veeleisende wegen is wegfietsen tijdens de koelere maanden echt genieten.

In het voorjaar vind je in Zuid-Tirol, aan het Levicomeer en aan de het Klopeinermeer in Karinthië (Oostenrijk) vanaf maart aangename omstandigheden. Terwijl elders de laatste skiërs zich op de piste uitleven, wordt hier al weer krachtig op de pedalen getrapt. Ook voor clubs en verenigingen zorgen deze regio’s voor perfecte omstandigheden in het voorseizoen.

Bij “Roadbike Holidays" zorgen 41 hotels in 28 regio's en 5 landen voor een fietsvakantie die niets te wensen overlaat. De criteria waaraan voldaan moet worden, worden regelmatig via een TÜV-gecertificeerd proces geïnspecteerd. Aangepaste sportrvoeding en de aanwezigheid van diverse wellness-behandelingen vormen de basis om krachtig op de pedalen te trappen en met volle teugen te genieten van de mooiste bergpassen in de Alpen. Wasservice, afsluitbare fietsenstalling en werkplaats, evenals tips voor tochten met roadbook en GPS-gegevens ronden het perfecte aanbod voor een zorgeloze wegfiets vakantie af. In de drie verschillende categorieën Tour & recreatie, Training & kampen en Passie & stijl vinden wielrenners makkelijk de regio die het best past bij hun persoonlijke eisen en het ideale hotel voor een onvergetelijke vakantie onder gelijkgezinden.

 

Emilia Romagna Small

 

 

Voor meer info klik op www.roadbike-holidays.com

E-Mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Tel.: 0043 (0) 6542 80480

 

Ze beantwoorden jullie vragen graag.

 

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login