Nieuws
  • Register

Quick-Step Floors bestaat volgend seizoen uit 27 renners, waarvan 4 neo-profs. Binnen de formatie zijn er 13 verschillende nationaliteiten.

Voor het zesde jaar op rij brak Quick-Step Floors door de grens van 50 overwinningen in een seizoen. In 2017 stopte de teller op 56 UCI-overwinningen. Sinds de oprichting van de ploeg won de formatie van Patrick Lefevere meer dan 600 keer.

Quick-Step Floors behield tijdens het hectische transferseizoen de kern van haar ploeg, terwijl het verder investeerde in de ontwikkeling van de jeugd met het aantrekken van 4 neo-profs. De ploeg bestaat uit 27 renners van 13 nationaliteiten. De gemiddelde leeftijd is 26,85 jaar, waarmee Quick-Step Floors een van de jongste ploegen wordt in de World Tour.

 

 

 

Een nieuw hoofdstuk in de historie van de ploeg begint. Patrick Lefevere is optimistisch en klaar voor de nieuwe uitdaging die het seizoen 2018 met zich meebrengt. “We hebben veel nieuwe renners. Sommigen zijn nog erg jong, maar we kijken met veel vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen. Afgelopen seizoen was fantastisch. Volgend jaar willen we ons opnieuw tonen, zowel in de klassiekers als in de rittenkoersen. De renners en stafleden Werken altijd hard. Ze weten dat het niet eenvoudig is om de top te bereiken en daar te blijven, maar ze zijn allemaal profs en erg gepassioneerd over hetgeen dat ze doen. Hun grenzeloze toewijding maakt me erg optimistisch richting het nieuwe seizoen”, aldus de CEO van Quick-Step Floors.

 

Quick-Step Floors 2018: Julian Alaphilippe, Eros Capecchi, Rémi Cavagna, Laurens De Plus, Tim Declercq, Dries Devenyns, Fernando Gaviria, Philippe Gilbert, Alvaro Hodeg, Fabio Jakobsen, Bob Jungels, Iljo Keisse, James Knox, Yves Lampaert, Davide Martinelli, Enric Mas, Michael Mørkøv, Jhonatan Narvaez, Maximiliano Richeze, Fabio Sabatini, Maximilian Schachmann, Florian Sénéchal, Pieter Serry, Zdenek Stybar, Niki Terpstra, Petr Vakoc, Elia Viviani.

Foto: ©Tim De Waele / Quick-Step Floors

 

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login