Nieuws
  • Register

Sinds 2015 levert het Belgische bedrijf voedingssupplementen aan het team. Dit jaar werd het gamma uitgebreid met onder meer gels, repen en isotone dranken en die samenwerking wordt komend seizoen verder gezet.

Arne Heyse, sales en marketing Sanas: “De samenwerking met Lotto Soudal kunnen we heel positief evalueren en het was daarom een logische beslissing om onze overeenkomst te verlengen. Toen we het partnerschap met Lotto Soudal aangingen, wilden we ons potentieel in de markt van de duursporters aanboren en daarin zijn we zeker geslaagd. Onze producten zijn sinds dit jaar te koop in apotheken en dat loopt goed. Dankzij de samenwerking met Lotto Soudal hebben we onze naambekendheid kunnen vergroten en dat topsporters zoals de Lotto Soudal-renners onze producten gebruiken geeft vertrouwen aan de consument. Dit partnerschap heeft al heel wat deuren geopend voor ons.”

“Onze passie voor wielrennen is de voorbije jaren enkel groter geworden en we waarderen de feedback van de renners en medische staf van Lotto Soudal enorm. Samen werken we voortdurend aan de ontwikkeling en optimalisatie van nieuwe producten. Anderhalve maand geleden zaten we nog samen met de renners. Die input van het team is heel waardevol voor ons.”

“We willen de renners en duursporters in het algemeen graag een grote variatie aanbieden, zowel qua smaak als vorm. We hebben al een pannenkoekenmix in ons aanbod, als alternatief voor de traditionele recovery shake en we werken momenteel aan een recovery soep. Volgend jaar zullen we ook een isotone drank op de markt brengen met de smaak van ice tea perzik, heel verfrissend voor warme dagen. Naast de traditionele zoete energierepen willen we ook zoute smaken aan ons aanbod toevoegen. Bij Sanas blijven we dus innoveren.”

Servaas Bingé, teamarts Lotto Soudal: “Sportvoeding en supplementen zijn een belangrijke pijler voor de prestatie van een renner en het is van groot belang een goede partner te hebben op dat vlak. Met Sanas hebben we hiervoor een uitstekend partnerschap. Er heerst een heel goede verstandhouding tussen Sanas en het team. Onze renners zijn heel tevreden over hun producten. Dankzij een nauw contact tussen Sanas en de ploeg is het gamma de voorbije jaren uitgebreid, rekening houdend met de wensen van onze medische staf en de renners. Er heerst een dynamische wisselwerking tussen beide partijen. Bij Sanas gaat men steeds op zoek naar de meest optimale samenstelling van hun producten.”

 

PhotoCredit: Lotto Soudal / Sanas.be

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login