Nieuws
  • Register

Van 1 tot 7 juli 2018 gaat de volgende TransTirol Bike Rally door. Deze keer laten we Tirol achter ons en gaan naar Slovenië.

De meer dan 300 km lange rondrit, waarin ongeveer 10.000 hoogtemeters moeten overwonnen worden, wordt vervolledigd met enkele korte excursies naar Italië en Oostenrijk. In de Karnische en Julische Alpen gaan we een uniek MTB-avontuur beleven. Het landschap is grimmig, gevarieerd en wild - de wegen zijn niet aangelegd of speciaal aangepast voor de bike-sport. In de bergen en bossen van Slovenië moet men zich doorheen de trails worstelen. Wortels, grote stenen, een of andere omgevallen boom - al deze obstakels moeten overwonnen worden. De beloning voor de inspanning ligt in de ongerepte natuur. Vaak heb je het gevoel dat je hier de eerste mountainbiker bent - de sporen die men in de klassieke gebieden in Tirol ziet, komen hier nauwelijks voor. De TransTirol Bike Rally 2018 is een ontdekkingsreis door de bergen van het Nationaal Park Triglav en de wondermooie streek van Soča. Onvergetelijke MTB-momenten zijn gegarandeerd.

 

 

 

Etappewedstrijd zonder timing

Deelnemers aan de TransTirol Bike Rally verwachten kwaliteit op alle gebied: je rijdt met startnummer, geniet bij start en finish van de typische wielrennersatmosfeer - maar allemaal zonder enige tijdsdruk. Je kan je ook bij een van de gidsen aansluiten, die met een verschillende snelheid rijden om je zo meer te kunnen concentreren op het landschap, de uitzichten en het trailplezier. Wie liever op eigen houtje of samen met vrienden de verschillende etappes of routes aanpakt, kan zich door de markeringen, routebeschrijving en/of de GPS-gegevens laten leiden om naar de volgende bestemming te rijden. Over je bagage hoef je je geen zorgen maken. Transportlogistiek voor de bagage, rijdende werkplaats, mecaniciens, reserveonderdelen en testfietsen zijn bij de registratie inbegrepen. Geselecteerde hotels met goede lokale gerechten zorgen voor een goed herstel tussen de etappes. Na vijf etappes, talloze nieuwe impressies en belevenissen op de fiets, krijgen alle deelnemers, gidsen en het organisatieteam een grote slotceremonie met loterij in Kranjska Gora. Op de laatste dag is er, een erg leuke slotetappe voorzien rondom het Sloveense uitgangspunt.

 

Voor meer informatie klik op www.transtirol-bikerallye.com!

 

TransTirol BikeRally 2018 small

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login