Nieuws
  • Register

Een nieuw opvallend UCI-team maakt volgend jaar zijn intrede in het damespeloton! Het nieuwe Health Mate – Cyclelive Team zal volgend seizoen zijn debuut maken.

Met maar liefst negen verschillende nationaliteiten mogen we ons een internationaal team noemen, bestaande uit 16 rensters.

We zijn er zeker van dat de rensters makkelijk te herkennen zullen zijn. Het reeds bestaande Cyclelive tenuetje werd gebruikt als basis voor het ontwerp. De rensters zullen dus knallen in het felblauw!

Met Laura Vainionpää bezit de ploeg een sterk renster om in het voorjaar te knallen in de klassiekers. Spela Kern en Flavia Oliveira zijn dan weer de speerpunten voor het klim -en rondewerk. Flavia behaalde een 7de plaats op de Olympische Spelen in Rio en won al eens een bergklassement van de Giro!

Lees het volledige artikel in de nieuwe Cyclelive Magazine. We brengen spannend nieuws met de start van het Health Mate - Cyclelive Team!

 

Ook het Health Mate - Cyclelive Team zal worden gepresenteerd op Velofollies! U kan de rensters komen bezoeken gedurende het gehele weekend op de Cyclelive stand! Op zaterdag 20 januari gaat de presentatie door van 16u tem 17u. Voor tickets en meer info klik hier.

 

 

De teamfiets van Health Mate - Cyclelive UCI damesploeg: Thompson Capella Diva

 

Thompson Diva small

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login