Nieuws
  • Register

Op weg naar de top

Beste heren en dames, na een zware training van een goede vier uur op de fiets, is het testosterongehalte van de meeste mannen heel eventjes naar een lager niveau gedaald. Op dat moment is het soms niet zo gemakkelijk voor deze mannen om op een ​​romantische manier te denken en te handelen.

Zijn partner de volledige aandacht schenken, zit er dan soms niet in. Maar, (!)... vanaf het moment dat je hartslag terug naar de normale zones gezakt is en de recuperatie van het eerste uur zijn werk heeft gedaan, kun je het toch best zo snel mogelijk laten gebeuren heren! Goede seks heeft immers verschillende voordelen voor een sportieve man of vrouw. Hier zijn vier feiten waarom sex zo belangrijk en nuttig is voor een fietser!

 

1. Als je je lichaam beter kent, kan je de trainingen ook beter uitvoeren en je zwakke punten bijwerken!

De meest succesvolle atleten kennen hun lichaam (en hun tekorten) zeer goed. Om deze kennis te hebben, is het niet voldoende om alleen maar te fietsen. Elke vorm van fysieke activiteit kan ons nieuwe indicaties geven over de algemene de conditie van het lichaam. Experimenteren met diverse seksuele poses zal de flexibiliteit van onze spieren verhogen en zal je ook toelaten de zwakkere punten van je lichaam te ontdekken. Voor de heren kan dit natuurlijk erg vervelend zijn. Als het standje te moeilijk is voor bepaalde spieren, zal de hoofdspier die het belangrijke werk op dat moment moet doen er natuurlijk ook van weten. Dit brengt soms (vooral mentaalvoor deze mannen) een pijnlijk tekort aan het licht. Maar wanneer je dat ontdekt is er natuurlijk zoveel meer motivatie om het tekort weg te werken, om de volgende keer het standje netjes te kunnen uitvoeren zonder pijnlijk op de bek te gaan. Dus heren,....wij raden aan om zo snel mogelijk het ganse Kamasutra boek, op alle mogelijke momenten (alleen niet net voor de koers) uit te proberen en dan de zwakste schakels in je lichaam bij te trainen....je zal er wel bij varen! Maar...hou je hoofd erbij! Net voor een belangrijke wedstrijd is het beter om de „don’t try anything new” regel aan te houden. De experimenten kan je best houden voor na het overschrijden van de finish.

 

2. Verhoog uw vertrouwen!

Het is een feit, dat wanneer je zeker bent van jezelf tussen de lakens, je ook meer vertrouwen hebt in het dagelijkse leven. Als je een goed gevoel hebt tijdens de seksuele activiteit en je jezelf een „hele Tarzan of Jane” vindt tijdens en na de vrijpartij, dan zal die „Tarzan of Jane” ook gedurende het verder verloop van de dag terug bovenkomen. Dus,....als alles goed gaat in bed, zal het waarschijnlijk ook zeer goed gaan in het zadel.

 

3. versterken van uw verbeelding en visualisatie!

Trefwoord: visualisatie. Dit vermogen kan perfect worden verbeterd door sex en honger naar sex. Volgens meerdere enquêtes, denken zowel mannen als vrouwen meerdere keren aan sex per dag. Mannen zouden ongeveer twintig keer gedurende een dag denken aan de daad zelf of aan een mooie vrouw waarmee ze wel eens zouden willen. Vrouwen zouden deze fantasie ongeveer tien keer per dag visualiseren. Door dit bewust te laten gebeuren, train je visualiteit, inbeelding en detail van wat je wil. Dit kan je dan ook op de fiets en in de wedstrijd gebruiken om alles perfect in je op te nemen en de slimste op de fiets te zijn!

 

4. Sex als een natuurlijke pijnstiller

Heren, gelieve ons te verontschuldigen . Dit is alleen voor de dames! Barry R. Komisaruk ,professor van de Rutgers University zei het volgende: "De vaginale stimulatie kan/zal chronische rug- en beenpijn blokkeren, de menstruatiepijn laten verwijnen/verminderen en soms zelfs de hoofdpijn verzachten.. " Dus,....dames de volgende keer na een intensieve , uitputtende training, vergeet je gewoon die ijskoude douche of de gewone massage op de pijnlijke lichaamsdelen... Het is misschien wel tijd om iets anders te proberen....

 

Bovendien..... Is het klaarkomen de beste en goedkoopste botox die er bestaat. Dus hoe meer je het (goed) doet, hoe fitter je bent en hoe jonger je er uitziet!

 

Tekst: P. Van Gansen

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login