Nieuws
  • Register

Op vrijdag 8 en 29 september 2017 organiseert Cycling Vlaanderen onder de naam van de “BORN after-work rides” twee unieke tochten die je langs de mooiste stukjes van Gent en Kortrijk leiden.

Ontspannen op de fiets na een drukke werkweek? Dat kan tijdens de BORN after-work rides! Fiets mee in Gent en Kortrijk op 8 en 29 september!

Iedereen, zowel leden als niet-leden, kan gratis deelnemen aan deze tochten. Kom langs vanaf 16u, geniet van de relaxte sfeer na een drukke werkweek, en fiets het weekend tegemoet. Voor wie graag samen met andere enthousiastelingen fietst voorzien we om 17u een groepsstart. Het personeel van Cycling Vlaanderen fietst met je mee en wijst je de weg!
De tochten worden niet uitgepijld en kunnen enkel gereden worden op GPS. Via RouteYou download je thuis of op de locatie de gewenste route. Je hebt steeds de keuze tussen een cyclo van 60km en een graveltocht van 40km. Beide routes zijn toegankelijk voor alle types van fietsen, met een extra
uitdagend element in de graveltochten!
Iedere deelnemer kan genieten van gratis BORN-producten en krijgt na de rit een leuke goodiebag.
Sluit de avond en werkweek af op een toffe manier op het Cycling Vlaanderen-terras met lekkere pasta’s en salades, een verfrissend biertje of een pittige koffie.

 

PRAKTISCHE INFO
Vrijdag 8 september - Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx - Gent: BORN After Work Ride #1
Inkom/aanmelden/start: vanaf 16u
Groepsstart: 17u
Routes (onder voorbehoud):
• Gravel - 38,6km ROUTE
• Cyclo - 59,7km ROUTE

 

Vrijdag 29 september - Sporthal De Lange Munte - Kortrijk: BORN After Work Ride #2
Inkom/aanmelden/start: vanaf 16u
Groepsstart: 17u
Routes (onder voorbehoud):
• Gravel - 45,3km - ROUTE
• Cyclo - binnenkort beschikbaar

 

 

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login