Nieuws
  • Register

WielerPassie 2017 is een sprankelend in- en outdoor festival dat bruist van de activiteiten waar je vooral ook zelf aan kunt meedoen.

Twee dagen (28 en 29 oktober) is er van alles te doen, met beide dagen enkele onderscheidende activiteiten.

Het sterke punt van WielerPassie is de complete mix die wordt aangeboden; zowel het professionele wielrennen als de breedtesport en de techniek komt aan bod. Daarnaast is het een evenement waar de juiste mix wordt gebracht tussen beleven en doen. Er zullen diverse disciplines worden betrokken, zoals wielrennen, cyclocrossen en MTB. Dit alles maakt het WielerPassie Festival tot een unieke combinatie van evenementen en activiteiten, waardoor een echte dag van de wielersport ontstaat.

WielerPassie is het eerste totaalevent waar alles onder een dak valt, van profwedstrijd tot beurs en andere side-events.

WielerPassie streeft ernaar een compleet wielerevenement te zijn voor wielerminnend Nederland waarin een unieke combinatie van evenementen, activiteiten en ervaringen wordt aangeboden. De bezoeker kan zien, doen en beleven.

Door een weekend te organiseren vol met evenementen, activiteiten en ervaringen spelen we in op de behoefte van een beleving waarvan de wielerfan, de recreatieve fietser en de fietsindustrie onderdeel wil uitmaken.

 

‘WielerPassie Festival, een totale wielerbeleving’

Expodome:
In deze beurshal zullen we een concept neer zetten, waar wielerfans en fietsers de laatste snufjes op het gebied van materiaal en kleding kunnen zien, voelen en beleven. Tevens kan gebruik worden gemaakt van het testparcours en het podium waar de merken producten kunnen testen en promoten.

Toegang: 10 euro (exclusief parking)
- beide dagen: toegang tot beurs en deelname aan verschillende side-events;
- toegang tot de cross op zaterdag;
- deelname aan de toertocht op zondag.

 

 

 

Side-events:
Diverse side-events worden in het programma opgenomen, die de totale wielerbeleving versterken. Zoals zaterdag de grote prijs van Brabant (cyclo cross wedstrijd) En op zondag het Wielergala (verkiezing renner, renster en talent van het jaar) LottoNL-Jumbo fandag (inclusief een grote toertocht met de renners van deze ploeg) en de huldiging van de winnaars van de Club- en Topcompetitie.
In 2018 hosten wij zelfs tijdens het WielerPassie Festival het Europees kampioenschap Cyclocross.

 

 

rosmalen ek cyclocross 2017

 

De doelgroepen van WielerPassie bestaan uit:
Fietsindustrie

Bezoekers
- wielerfans
- recreatieve fietsers

Groepen
- verenigingen: verenigingen met name in de omgeving kunnen we een aanbod doen er een verenigingsdag van te maken;
- vriendenteams: die op zoek zijn naar een gezamenlijke afsluiter van het wielerseizoen;
- gezinnen: die een dag fietsbeleving willen voor het hele gezin.

 

Voor meer info klik op www.wielerpassie.nl!

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login