Nieuws
  • Register

Het wielerseizoen kan beginnen. De catalogus van 2018 werd juist gepubliceerd en toont, zoals gewoonlijk, het hele gamma van “Roadbike Holidays”.

Wielerfans vinden er gespecialiseerde hotels voor wielrenners en regio’s voor vier seizoenen in het zadel. Voor het komende fietsseizoen wordt het assortiment uitgebreid met twee nieuwe ledenregio’s, Hochkönig in Salzburg en Wels in Opper-Oostenrijk, evenals drie nieuwe hotels.

Roadbike Holidays

Bij Roadbike Holidays, de specialist in wielervakanties, zorgen 36 hotels in 28 regio’s en 4 landen voor een fietsvakantie die niets te wensen overlaat. Het hele jaar door brengen wielrenners een sportieve vakantie door in de mooiste streken van Europa. Gegarandeerd zon heb je op het Spaanse “eiland van de eeuwige lente” Fuerteventura en ook in de zuidelijke regio’s van Italië hebben mediterrane omstandigheden de overhand tijdens het koude seizoen. Rond de merenregio’s van Karinthië en Salzburg en in Opper-Oostenrijk beleven wegfietsers al vanaf maart onvergetelijke momenten in het zadel. In vele delen van Zuid-Tirol en in de Allgäu worden de eerste kilometers ook al in het voorjaar afgelegd, voordat men in mei aan de klassieke Alpenpassen begint.

Wielrennersregio Wels

De stad Wels met haar 60.000 inwoners ligt genesteld in de weilanden, bossen en heuvels van de Vooralpen in OpperOostenrijk. Talrijke verkeersarme maar goed aangelegde wegen maken het gebied rond de stad tot een Eldorado voor wielrenners. Wels combineert een urban lifestyle met het karakteristieke landschap voor wielertochten en een bijzondere service voor wegfietsers.

Hochkönig

De regio Hochkönig rond het dorp Mühlbach in de regio Salzburg is ideaal voor veeleisende wegtochten, omgeven door een spectaculair berglandschap. De klim naar het Arthur-huis, aan de voet van de rotswanden van de Mandl aan de zuidoostelijke rand van het Hochkönig-massief en de Pinzgauer-ronde, inclusief de Grossglockner Hochalpenstrasse, zijn slechts twee van de vele hoogtepunten in deze fietsregio.

Drie nieuw aangesloten hotels breiden het aanbod uit

• Hotel Bären & Cafe Deli – Regio Bregenzerwald

• Charme Sporthotel Marmotta Alpin Hotel – Regio Hochkönig

• See & GenussHotel Silvia – Regio Klopeiner See – Zuid-Karinthië

 

Catalogus 2018 bestellen bij: www.roadbike-holidays.com

S5 Box