Nieuws
  • Register

Maak kans op een gratis fietsvakantie gaan en om vier andere leuke prijzen te winnen.

Samen met de toeristische dienst van Tirol verloten wij een fietsvakantie in Oostenrijk!

Doe snel mee met onze prijsvraag en wie weet win jij een weekje vakantie in de regio Kufsteinerland.

Dit jaar vindt het wereldkampioenschap wielrennen in Tirol plaats en om dat extra in de verf te zetten stelde Cyclelive Magazine en Tirol Toerisme een indrukwekkend prijzenpakket voor deze wedstrijd samen.

 

HOOFDPRIJS

De hoofdprijs is een vakantie voor twee personen in de regio Kufsteinerland. Geniet een week lang (zeven overnachtingen) in een viersterrenhotel met half pension in de regio Kufsteinerland. Voor fietsers en wandelaars is Kufsteinerland een topbestemming, maar ook cultuurliefhebbers komen er aan hun trekken.
De winnaar van de hoofdprijs kan in samenspraak met de toeristische dienst van Tirol zijn vakantie boeken tot 30.04.2019!

Extra prijzen
Daarnaast zitten er nog vier extra leuke prijzen in de pot, te beginnen met een rugzak van Kohla ter waarde van 49,90 euro. Deze rugzak hangt dankzij de heupgordel stabiel op de rug en laat luchtcirculatie tussen de rug en de rugzak toe zodat deze Kohla ideaal is voor wandelen en fietsen. Om de prijzenpot te vervolledigen kunnen we nog twee Trotter Reisgidsen over Oostenrijk en één drinkbus van het WK wielrennen in Innsbruck wegschenken.

 

Deelnemen aan de wedstrijd doe je door het deelnemingsformulier in te vullen op de website: www.visittirol.nl/cyclelive

 

We sluiten de wedstrijd af op 10 Augustus 2018.


Wij wensen jullie veel succes en veel plezier er mee! :-)

 

Prizes Tirol small

 

 

Tirol fietsvakantie small

 

Foto's: © Tirol Werbung / Soulas Oliver

S5 Box