Nieuws
  • Register

Boels Rental is de trotse sponsor van het Lymph&Co Boels Rental-team (van onder andere Floris van Oranje) tijdens de komende editie van de Hollandse 100.

Dit evenement, dat plaatsvindt op zondag 6 maart aanstaande, is het sportief evenement voor fondswerving van Lymph&Co. Deze bijzondere stichting brengt geld bij elkaar voor fundamenteel onderzoek naar lymfeklierkanker. Boels Rental vindt dit een mooi en noodzakelijk initiatief.

De waardering van Boels Rental voor de inspanningen van Lymph&Co is niet de enige reden waarom het internationale verhuurbedrijf heeft besloten om de stichting te ondersteunen. Ook het sportieve karakter van de Hollandse 100 vindt Boels Rental uitstekend aansluiten bij zijn eigen sportieve ambities.

 

Tijdens de Hollandse 100 staan namelijk twee sporten centraal: schaatsen en fietsen. Deelnemers, zowel teams als individuen, schaatsen 10 kilometer en fietsen 90 kilometer tegen lymfeklierkanker. Die inzet, passie en drive spreekt Boels Rental zeer aan. Ook heeft het bedrijf hart voor de wielersport. Zo is het internationale verhuurbedrijf hoofdsponsor van een dameswielerploeg, het Boels-Dolmans Cycling Team. Met het ondersteunen van Lymph&Co ziet Boels Rental niet alleen een kans om een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar lymfeklierkanker, maar wil het zich ook op sportief en maatschappelijk vlak verder profileren.

Boels Rental vindt het tevens belangrijk dat de Hollandse 100 mooie kinderevents heeft: de Junioren 10 en de Familie Estafette. Hiermee is de Hollandse 100 een echt sportief, Hollands familie-evenement.

De tweede editie van de Hollandse 100 vindt zondag 6 maart aanstaande plaats op Sports & Funpark Flevonice in Biddinghuizen. Boels Rental is trots dat het een bijdrage mag leveren aan dit prachtige initiatief van Lymph&Co!

 

Meer informatie, klik: www.lymph-co.com en www.dehollandse100.nl

S5 Box