Nieuws
  • Register

Stel zelf jouw vakantie samen en geniet maximaal op je fiets zonder zorgen....

De formule van Two Wheel Holidays? Dat is ontspannen fietsen van hotel naar hotel ergens in het midden van Europa. Voor de vluchten, bagageoverdracht, accommodatie en de kwalitatieve huurfietsen wordt allemaal gezorgd.


De meesten onder ons weten maar weinig over de landen in Midden-Europa. We weten wel iets over de rustige Adriatische Zee in Kroatië, de prachtige kastelen van Hongarije, de uitstekende sfeer van Oostenrijk en het lekker eten van de Tsjechische Republiek. De meesten weten ook dat deze bestemmingen via de lage kost vliegmaatschappijen zeer goedkoop te bereiken zijn. Maar wat doe je als je er geland bent? Hoe reis/rijd je door deze landen? Hoe kan je maximaal genieten op je fiets en maximaal het land voelen en beleven? …Dan is er de formule van Two Wheel Holidays.
Zij regelen alles! Afhankelijk van jouw niveau als fietser en welke afstand je dagelijks wil fietsen, worden de hotels geboekt en verzorgen zij alle nodige transfers vanaf jouw landing inclusief bagagetransfer tot aan jouw laatste hotel en terug naar de vlieghaven. De prijzen zijn inclusief fiets huren voor het geheel van de vakantie, de luchthaven en de bagage overdracht, topaccommodaties, het uittekenen van persoonlijke fietsroutes, kaarten, etc. Ook bijstand op de weg bij het fietsen (bij pech telefonische of persoonlijke bijstand) zit in het reispakket.

 

IMG 4081

 

Dus boek vandaag bij een lage kost maatschappij jouw vliegticket, neem contact op met Two Wheel Bikes en morgen fiets je al in een prachtige omgeving die je alles doet vergeten!

In de persoonlijke routes geven ze bij Two Wheel Holidays alle details van plaatsen om te eten, plaatsen om te zien en te zijn, routes, cijfers, informatie, korte geschiedenis en alle gegevens die jouw vakantie alleen maar beter kunnen maken. Terwijl jij fietst van het ene hotel naar het andere, vervoeren de chauffeurs de bagage van de ene plaats naar de andere. De Dagafstand kan variëren van 30km naar 100km of meer - dat hangt af van jezelf. Alle tours zijn dus gepersonaliseerd voor elk individu.

Voor iedereen die wat avontuurlijk is ingesteld, maar het toch netjes geregeld wil hebben een aanrader van formaat! De vakantie die jij in gedachten hebt, maken zij voor je klaar.

 

1239813 455380441242878 804111650 n

 

Ga maar eens even kijken op de website of stuur een mailtje.
E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Web: www.twowheelholidays.com
Tel: +44 7521749783 of +36 70 314 6553

 

 

 DSC8203

S5 Box