Nieuws
  • Register

In het weekend van 16, 17 en 18 september gaat de Belgian Cycling Happening 2016 door in Sunparks De Haan aan zee.

Voor de eerste maal organiseert Sunparks in samenwerking met de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond en de gemeente De Haan aan Zee, de fietshappening van 2016 voor alle fietsers. De Belgian Cycling Happening bij Sunparks de Haan aan Zee.

 

Ondanks zijn bijzondere aantrekkingskracht is het slechts de tweede maal in de 76 jarige geschiedenis van de Belgian Cycling Happening dat de Belgische wielertoeristen verzamelen aan de kust. Een schitterende locatie om er het zomerseizoen af te sluiten.
Met Sunparks De Haan als uitvalsbasis zullen voor velen verrassende fiets- en mountainbiketochten worden uitgetekend. De Kust, Zeeuws-Vlaanderen, het Meetjesland, Brugse ommeland en het Houtland … de mogelijkheden zijn ontelbaar om er een onvergetelijke driedaagse happening van te maken. Voor de langste afstanden komt zelfs Sunparks Oostduinkerke in aanmerking als keerpunt. De IJzervlakte maakt dan de Groote Oorlog weer levendig.
Ook de mountainbikers krijgen een uitdagend parcours voorgeschoteld. Vlak voor de startlocatie in Sunparks De Haan is er een officiële mtb track uitgetekend van zes kilometer waar de mountainbikers hun behendigheid skills kunnen tonen. Als finale van een tocht door de duinen, over strand en golfbrekers kan dat wel tellen. Iets om nu al naar uit te kijken!

 

De fietshappening van 2016 met onder meer :

*3 overnachtingen in een vakantiehuis

*Welkomstpakket

*Uitdagend fietsparcours en een spectaculaire fietsomgeving op zaterdag en zondag

*Afstanden voor cyclo tussen 45 en 110 km

*Mountainbike routes van 25 en 45 km

*Familiefietstocht naar de mooiste plekjes rond het park

*Gebruik van alle reguliere activiteiten en faciliteiten van Sunparks de Haan aan Zee


Info en reserveringen: www.sunparks.be/bch

S5 Box